Híreink

Szállítás Angliába

Cégünk kedvelt célországa Anglia, állandó megbízókkal és importfeladatokkal rendelkezünk angol városokból, illetve exportjaink is vannak Anglia irányába.

Az Európai Unió minden országából vállalunk fuvarokat Angliába. Wales, Skócia és Észak-Írország térsége is része portfóliónknak.

London, Birmingham, Manchaster, Liverpool, Newcastle, Glasgow, Cardiff, Edinburgh és Anglia számos városában heti rendszerességgel megfordulnak ponyás nyerges kamionjaink.

Modern Volvo gyártmányú teherautóink és tapasztalt sofőrjeink otthonosan mozognak Angliában, kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek angol szállítások területén, ezért a vámügyintézéstől az egyedi szabályozásokig- minden országspecifikus ismeretnek a birtokában vagyunk. A kompfoglalást is természetesen intézzük.

Az Európai Unió minden országából vállalunk fuvarfeladatot Anglia irányába. Az Angliából hazánkba érkező importfeladatok esetében is tudunk saját teherautót biztosítani ügyfeleink számára.

-Komplett- és részrakományok

-ADR, veszélyes áruk

-Fuvarozás Emelőhátfalas teherautókkal

-Daruzható tehergépkocsit igénylő szállítások

Kérjen ajánlatot kollégáinktól elérhetőségeinken keresztül!

Nemzetközi szállítmányozási és fuvarozási tevékenységben nagy tapasztalat – Gyors Árajánlat – Megbízható fuvarteljesítés

Legyél Te is állandó alvállalkozónk!

Kérjen visszahívást