RÓLUNK

Gabriel Transport Kft.

16 éves tapasztalat
Cégünk az évek során számos elégedett ügyféllel gazdagodott: kiszolgáltuk személyre szabott igényeiket, megoldottuk egyedi logisztikai problémáikat. Az elmúlt évtizedben szert tettünk azokra a raktározási-, logisztikai- és szállítási tapasztalatokra, amelyekkel Önnek is segíthetünk.

Szakértelem 16 éves tapasztalattal

Célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük a fuvarozás és a raktározás terheit

Gépjárműparkunk

Fiatal és folyamatosan frissülő flottánk tagjai 24 tonna teherbírású Volvo típusú ponyvás/ dobozos nyerges kamionok és 7,5-18 tonna össztömegű emelőhátfalas kisteherautók.

Raktárunk

Schaffer raklapos állványrendszer garantálja a biztonságos tárolást, saját modern gépparkunk segíti az árumozgatást. Raklapos áruk tárolása, termékcímkézés, komissiózás és teljeskörű adminisztráció.

Szakértelem - Megbízhatóság - Pontosság

Raktározás és fuvarozás

Korszerű
raktározás

Raktárunk könnyen megközelíthető, az M0 autóút mentén modern gépparkunk segíti az árumozgatást és a 12 méter belmagas raklapos állványrendszerünk pedig az áru tárolását a beérkezés pillanatától az elszállításig. Ezen felül gondoskodunk az áruk komissiózásáról, címkézéséről és szállításáról is az Ön igényei szerint. Fuvarozzon akár légi-, földi-, vasúti szállítóeszközökkel, raktárunkat egyszerűen elérheti.

Fuvarozásban
otthon vagyunk

Folyamatosan frissülő saját flottánk segíti szállítmányozási osztályunkat. Nemzetközi- és belföldi áruszállításait is körültekintően megszervezzük, az áru útját komplett- és részrakományok esetében is precízen követjük. Expressz szállítások, ADR-es veszélyes áruk szállítása, illetve emelőhátfalas autót igénylő áruk szállítása esetén is forduljon hozzánk bizalommal!

Nagy Gábor vagyok,
a Gabriel Transport vezetője.

Munkatársaimmal évek óta csapatot alkotva dolgozunk azon, hogy a Gabriel Transport Kft. mindenben kiszolgálja az ügyfelek igényeit. Célom, hogy áruja a lehető legjobb kezekben legyen cégünknél, bármelyik szolgáltatásunkat választja.
Keressen minket bizalommal!
WORDS ABOUT US

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER
16év tapasztalattal

Nemzetközi és belföldi szállítás

2006
Alapítás éve
1035
Ügyfél
4
Nyelvű ügyfélszolgálat
2000
m² Raktárterület

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.